top of page
  • Фото автораКЗЗСО №3

Вітаємо з ПЕРЕМОГОЮ!!!

Шановна Хмуренко Валентина Анатоліївна!

Вітаємо!!!

Учні Вашого навчального закладу Черкашіна Катерина Олександрівна, Тараненко Артем, Микитенко Ігор за результатами проведення онлайн-турніру «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах» посіли перші місця!


Виловлюємо щиру подяку за високий рівень підготовки учнів та формування стійкого інтересу молоді до тенденцій розвитку провідних галузей України, які відіграють вагому роль в стабілізації економічного розвитку України, підвищенні освітнього рівня, набутті світоглядних орієнтацій та розвитку інтелектуального потенціалу нації.

Всупереч складним умовам у заході прийняли участь 1342 учасника, це учні шкіл, ліцеїв, студенти коледжів, технікумів та училищ всіх без винятку областей України, навіть тих областей, в яких ведуться бойові дії.

Така кількість бажаючих прийняти участь у заході всеукраїнського масштабу свідчить про незламність волі українського народу та його головної опори та надії – прогресивної та талановитої молоді!

Щиро сподіваємось, що побачимо учнів Вашого навчального закладу у стінах Державного біотехнологічного університету! Ми будемо раді надати всебічну допомогу щодо питань вступу до Університету.

Маємо переконання, що разом ми подолаємо всі перепони та будемо жити в сильній успішній країні, на яку заслуговуємо!


З повагою, оргкомітет турніру.



«Привітання переможців проректора з НПР Максима СЕРІКА»

17 переглядів0 коментарів
bottom of page